Romana
Cosul tau
Cosul de cumparaturi este gol.
CONTINUA

Livrare si Returnare

Livrare

Pe teritoriul Romaniei, livrarile se fac prin partnerul nostru FAN Courier. Oana Nutu livreaza si in Europa, coletele find expediate prin DHL cu termen de livrare 24-48 h. Produsele expediate sunt asigurate, astfel incat prevenim orice posibil incident pe parcursul expeditiei.

Produsele noaste sunt frumos ambalate, intr-o cutie de lux, lucrata manual.

Programul de livrari este de luni pana vineri, intre orele 09:00-16:00.

In cazul comenzilor cu mai mult de un produs, timpul de pregatire si livrare poate fi diferit, existand poibilitatea expedierii mai multor colete. Veti fi anuntat printr-un SMS cu privire la statusul fiecarei expeditii.

Urmarirea comenzii online

Dupa ce am expediat comanda, veti primi un SMS in care vi se va comunica AWB-ul pentru a putea urmari comanda pe site-ul curieratului.

Timpul de livrare este in medie, intre 24-48h din momentul plasarii comenzii. Comanda pe care ati plasat-o include toate taxele, inclusiv taxele de ambalare,  transport si TVA.

Politica de returnare

Speram ca sunteti pe deplin satisfacuti de comanda Dvs. Daca nu sunteti, aveti posibilitatea de returnare, insa va rugam sa luati in considerare urmatoarele conditii:

  • Produsele achizitionate online de pe www.oananutu.ro si www.oananutu.com se pot returna in termen de 10 zile de la achizitionare.
  • Produsul trebuie returnat in ambalajul original, impreuna cu accesoriile atasate (daca este cazul), in stare intacta - rochia nu trebuie sa fie purtata, uzata, rupta, spalata, patata.
  • Intervalul de restituire a banilor este intre 10-30 zile, in contul din care s-a facut plata. Banii se restituie in moneda in care a fost achitata comanda.
  • Produsele made-to-measure (comanda customizata) nu pot fi returnate!
  • In cazul returnarii comenzii, costurile de transport sunt suportate de client.

 

Ne rezervam posibilitatea de a nu servi clientii care au refuzat mai multe comenzi intr-un timp scurt.

Produsele se returneaza pe adresa Bucuresti, Piata Presei Libere, Nr 1, Casa Presei, Corp A1, Etaj 3, Sector 1, Atelier Oana Nutu

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati pe adresa de email returns@oananutu.com sau la telefon 40 0785 368 193.

Newsletter

Cele mai noi articole si produse pentru nunta ta perfecta.

Program atelier
Telefon programari:   (0785) 368 193

Luni - Vineri:   07:00 - 16:00
Sambata - Duminica:   Inchis

Va rugam sa va programati
inainte de a ne vizita!
Contact
Adresa: Casa Presei Libere 1,Sector 1, Romania, Corp A1, etaj 3

Facebook: @oananutushop
Email: atelier@oananutu.com
Informatii utile
Linkuri utile
© 2019 OanaNutu.com


Web Design and Development by
Web Future Solutions

CONTINUA

*Prices are based on shipping to