Romana
Cosul tau
Cosul de cumparaturi este gol.
CONTINUA

Vouchere cadou

Daca nu va puteti decide ce cadou este cel mai potrivit pentru ea, oferiti-i un Card Cadou Oana Nutu! Poate fi folosit atat la cumparaturile din magazinul online, cat si in atelierul Oana Nutu, astfel incat ea isi poate cumpara rochia mult visata!

Aveti doua variante de utilizare Card Cadou:

  • Online - la cumparaturi direct pe magazinul online www.OanaNutu.com
  • Offline - in atelier, la cumparaturi pe loc sau la pre-comanda (doar produsele disponibile online)

 

Cardurile sunt disponibile in mai multe variante de pret,  acestea putand fi cumulate.

 

Gift Card termeni si conditii

Comenzile plasate prin Cardurile Cadou sunt supuse termenilor comerciali standard si regulilor de confidentialitate asa cum sunt publicate pe OanaNutu.com

Cardul poate fi folosit atat la achizitiile din showroom , cat si in magazinul online. In cazul in care valoarea comenzii depaseste valoarea Cardului Cadou, diferenta de pret poate fi achitata prin card sau cash la livrare. In cazul in care valoarea comenzii este mai mica, diferenta de bani va fi creditata in contul Dvs. si va fi disponibila pentru utilizare la comenzile viitoare.

Nereturnabil, nu se poate revinde. Cardurile Cadou Oana Nutu nu pot fi returnate si nici nu se returneaza banii cash (exceptie fac statele unde aceste conditii sunt reglementate prin lege). Comenzile plasate prin Cardurile Cadou pot fi returnate, iar rambursarea va fi creditata inapoi in contul Dvs.

Nu se poate folosi in scop commercial. Cardurile Cadou Oana Nutu pot fi folosite de o persoana fizica sau juridica, dar nu pot fi folosite in scop de marketing, pentru reclame sau alte activitati promotionale.

Fara afiliere cu Oana Nutu. Folosirea marcii, a logo-ului sau a imaginii cardului cadou ca tert, fara acordul Oana Nutu, este strict interzisa.

Salvarea informatiilor la completarea cardului cadou. Prin completarea campurilor de comanda a cardului cadou,informatiile raman confidentiale.

Valabilitate card. Cardul Cadou este valabil 12 luni de la achizitionare.

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a fi la current cu cele mai noi produse si oferte!

Program atelier
Telefon programari:   0785368193

Luni - Vineri:   08:00-16:00
Sambata - Duminica:   Inchis

Va rugam sa va programati
inainte de a ne vizita!
Informatii utile
Linkuri utile
© 2023 OanaNutu.com


Web Design and Development by
Web Future Solutions


CONTINUA

*Prices are based on shipping to
Inchide [ x ]
Track order

Urmareste comanda

Introduceti numarul de comanda:
Urmareste