Skip to content

Cart

Your cart is empty

Terms and Conditions

Multumim pentru vizita facuta pe www.OanaNutu.com. Va rugam sa parcurgeti sectiunea “Termeni si Conditii” pentru a intelege drepturile si obligatiile Dvs.
Va rugam sa luati la cunostinta faptul ca folosirea site-ului inseamna acordul Dvs cu termenii si conditiile de mai jos. Oana Nutu isi ia dreptul de a modifica oricand Termenii si Conditiile, de aceea va sfatuim sa accesati in mod periodic aceasta sectiune.


Informatii legale


Acest Website este detinut si folosit de Oana Nutu, cu adresa in Piata Presei Libere, Nr 1, Corp A1, etaj 3.

Tot continutul site-ului apartine in exclusivitate: Copyright 2017 OanaNutu.com

Designul, imaginile, continutul, textile, graficele, optiunile sau alte proprietati intelectuale sunt detinute de Oana Nutu. Furtul in scop comercial sau noncommercial fara persmisiunea Oana Nutu se pedepseste conform legii. Va rugam sa nu copiati, reproduceti, publicati, modificati, adaptati sau vindeti continut de pe acest Website in scop comercial fara a obtine licenta Oana Nutu in prealabil! Toate drepturile sunt rezervate Oana Nutu.

Acceptati ca, prin folosirea Website-ului, nu intentati la securitatea serverului, incercand sa aduce prejudicii site-ului prin virusi, roboti sau orice fel de mecanism special creat in acest scop. De asemenea, acceptati interzicerea accesului la informatii care nu sunt publice pentru Dumneavoastra si ca nu vulnerabilizati sistemul sau reteaua prin meodele mai sus mentionate si fara autorizatie din partea Oana Nutu.


Inacurateti, erori de redactare


Oana Nutu depune eforturi in aducerea de plus valoare in relatia cu clientii.
Ne rezervam dreptul de a aduce imbunatatiri permanente site-ului prin actualizareaa constanta a acestuia si corectarea eventualelor erori. Orice greseala este din neatentie, de aceea in permanenta site-ul este verificat si testat. 

Oana Nutu are dreptul de a refuza sau anula comenzi listate la un pret incorect sau cu fotografii eronate, erori relativ frecvente in cadrul magazinelor online. Pentru orice fel de erori de acest tip aparute pe site, ne cerem scuze si incercam sa le remediem in cel mai scurt timp posibil.

Diponibilitate


Va rugam sa luati la cunostinta ca produsele oferite la noi pe site sunt disponibile in cantitate limitata sau se lucreaza la comanda. Pentru detalii comanda personalizata, accesati sectiunea “Comenzi”. De asemenea, anumite modele nu pot fi reproduse pe alte masuri, avand stoc limitat. Anumite produse pot avea aplicatii cusute manual. Va informam ca pot aparea mici diferente, de aceea fiecare rochie este unica. La cerere, puteti personaliza rochia in functie de gradul de acoperire al dantelei sau de culoare. Verificati culorile disponibile la fiecare produs sau contactati atelierul pentru mai multe informatii direct pe butonul de WhatsApp. Termenul de raspuns poate varia pana la maxim 14 zile. 


Ultima data a actualizarii “Termeni si Conditii”: 01.05.2022